persoonlijk & vertrouwd

wij denken mee


Aditio
Twan Verhoeven
Klinkerstraat 9
5552 PB Valkenswaard

06-20036644
twanverhoeven@aditio.nl

Kvk: 17279667
BTW: 142880784.B01

Over Aditio

Aditio is een jonge en flexibele organisatie, opgezet in maart 2010.
Na 15 jaar trouwe dienst, was de huidige eigenaar toe aan iets anders. Een uitdaging! Een eigen zaak is voor veel mensen een droom, zo ook voor hem. Echter waar velen de administratie maar een bijzaak vinden, werd dit zijn core-business, zijn passie. Alles overzichtelijk en gestructureerd bijhouden, service leveren en een tevreden klant, dat is waar Aditio voor staat.

Onze werkwijze:
Voordat wij een offerte uitbrengen, komen we graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw wensen en behoeftes en om een inschatting te maken van de werkzaamheden en de uren. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een maatwerk offerte afgeven, zodat u ook duidelijk vooraf weet wat uw administratiekosten zullen zijn. Deze administratiekosten worden door ons in maandelijks gelijke termijnen aan u in rekening gebracht. Door met maatwerk offertes te werken weten onze cliënten wat ze van ons mogen verwachten en komen ze niet voor verrassingen te staan op het moment dat wij onze facturen verzenden.
Maar natuurlijk kunt u ons ook eenmalig (bijvoorbeeld om pieken op te vangen) of per uur inhuren. Hiervoor hanteren we dan een uurtarief afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij ook voor uw onderneming een (vrijblijvende) maatwerk offerte kunnen samenstellen.